Får se om det funkar :P

<a href="http://www.gratisbio.se/redirect.php?UserID=411637&AdID=2262"><img src="http://www.dunken.se/banner/002.gif" /></a>


Full fast på hundarna på promenaden. Nu bl...

dsc06514 (MMS)

Full fast på hundarna på promenaden. Nu blir det tvätta sen söka jobb:)


HundTräning hos mamma idag. Inkallning med...

dsc06513 (MMS)

HundTräning hos mamma idag. Inkallning med korv:) nu är det fika. Pernilla och mamma körde sök markeringar.


Belos är trött efter allt jul firande. Ida...

dsc06512 (MMS)

Belos är trött efter allt jul firande. Idag är det röd dag inget är öppet så blir en promenad, sen bra greja här hemma. Städa och packa upp allt som isak fått:) tycker faktist att Belos är duktig, han har bara tugga sönder laddaren till dator men det var faktist lite mitt fel för benen hade tagit slut dagen innan och det kliar ju så i munnen på han när han tappar tänder. Drog iväg o köpte 8 ben då så det räcker ett tag, sen har dom ju även märgben men dom får dom inte äta på inne.


I förrgår lyfte Belos på benet för första ...

dsc06500 (MMS)

I förrgår lyfte Belos på benet för första gången, och idag har ena örat rest sig:)


Det blev ju fel bil på inlägget innan. Här...

dsc06499 (MMS)

Det blev ju fel bil på inlägget innan. Här är rätt bild när vi sitter på maxi


Det blev ju fel bil på inlägget innan. Här...

dsc06499 (MMS)

Det blev ju fel bil på inlägget innan. Här är rätt bild när vi sitter på maxi


Självklart så ska ha ju få heta Balto! eft...

dsc06497 (MMS)

Självklart så ska ha ju få heta Balto! efter varghunden som räddade människorna i barnfilmen:) johan kom på det i morse och det blev ett själv klart namn. Nu ska vi upp o träffa oskar o Linnea. Sitter inne på maxi med balto och väntar på johan som köper present åt mig som ja ska ge Linnea:) bra miljö träning med alla folk som går förbi.


Belos äter ben. Vi har nyss varit hos mamm...

dsc06491 (MMS)

Belos äter ben. Vi har nyss varit hos mamma och alla hundarna har lekt. Annelie tittade förbi oxå. Båda mycket avundsjuka på min söta vilde ;-) Snart kommer maria och tittar på lill skit. Sen blir det lite städning här hemma och matlagning.


Nu har vi varit i karlstad och hämtat Belo...

dsc06487 (MMS)

Nu har vi varit i karlstad och hämtat Belos min nya lilla gråa schäfer valp. Bara öronen som ska resa på sig så småning om så han ser ut som en schäfer Hehe


Hund träning

Lämnade isak på dagis kl 7 sen har ja suttit vid datorn ett tag nu. Ska söka jobb. Sen blir det lite träning med Hector eftersom ja håller på o lär in lite nya saker på han :)


Kom så att ja varit dålig på att blogga. S...

dsc06481 (MMS)

Kom så att ja varit dålig på att blogga. Satte på en tvätt förut sen har ja varit hos mamma och tränat hund med henne och pernilla:) ska hem nu och fortsätta med tvätten. Ska se om min kära granne Jennie vill ta en Cigg med mig sen skulle Linnea kanske titta förbi:) matlagning och jobb sök står oxå på mitt schema.


Är hos Linnea och leker med pärla:) har fi...

dsc06476 (MMS)

Är hos Linnea och leker med pärla:) har fikat med maria på sveas:)


Nu har ja tagit bort en leverfläck på brös...

dsc06463 (MMS)

Nu har ja tagit bort en leverfläck på bröstet så nu blir det ingen solning på ett tag :-S nu ska ja hoppa in i duschen. vill avsluta detta mms inlägg med att gratta min vän Jennie på hennes 23 års dag:) grattis


Har kört isak till dagis nu. Besiktningen ...

dsc06472 (MMS)

Har kört isak till dagis nu. Besiktningen på bilen gick ju ganska bra igår. Inga större fel, positions lyckta fram trasig. Bromsljus, däck måste bytas, batteriet satt löst bara att skruva fast. Det var ju en viss jörgen som skulle prova ett annat batteri i min bil, men det funkade inte så han bytte tillbaka men glömde tydligen att skruva fast det, bra där. Så fixa det sen bara. Skulle faktist vilja byta bil. Får väl kolla på blocket lite idag. Annars blir det sola, söka jobb, kanske klippa mig och eventuellt hälsa på nån vän:)


RSS 2.0